Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Westland Partner een waardering

Westland Partner heeft een waardering van 4 / 5 punten met 1 beoordelingen.

Westland Partner

Galgepad 21
2670 AB Naaldwijk

Omschrijving Westland Partner

Een kantoor met meer expertise in huis

Bij Westland Partners mag u meer expertise verwachten. De grootte van ons kantoor staat ervoor garant dat u met een veelheid aan vragen een beroep kunt doen op onze specialisten. Onze expertise strekt zich uit over een groot aantal rechtsgebieden. Zowel op het gebied van notariaat als op het gebied van advocatuur zijn bij ons specialisten werkzaam die een uitstekende vakkennis koppelen aan een brede ervaring.

 

Hét kantoor voor zakelijke cliënten...

Door de breedte van het kantoor hebben zakelijke cliënten in Westland Partners een juridische vraagbaak voor alle facetten van het ondernemen. We zijn er om uw contracten te stroomlijnen, zowel nationaal als internationaal. We kunnen u van dienst zijn met vragen op het gebied van ondernemingsrecht of arbeidsrecht. Het cliëntenbestand is een dwarsdoorsnede van ondernemend Nederland, van grote internationale bedrijven tot en met kleine regionaal opererende ondernemers. Bovendien kennen we als kantoor van origine een sterke focus op de vastgoedmarkt en de internationale agribusiness.

... en voor particulieren

De particulier die een beroep doet op Westland Partners, zoekt op de eerste plaats geen notaris of advocaat. U zoekt een antwoord op uw vraag. Kan mijn testament nog worden veranderd? Waarom is een samenlevingscontract verstandig? En wie kan mij helpen een familiekwestie te schikken? Waar is de begeleiding van de echtscheiding in vertrouwde handen? Westland Partners staat u bij. Niet door een beroep te doen op wetten en regels, wel door u in begrijpelijke bewoordingen bij de hand te nemen en u helder te adviseren over de mogelijkheden. We zijn thuis in alle rechtsgebieden die voor u als particuliere cliënt van belang kunnen zijn, zowel notariaat als advocatuur

Adresgegevens van Westland Partner

Galgepad 21
Postbus 70
2670 AB Naaldwijk
Tel. algemeen 0174 637 500
Fax Notariaat: 0174 637 598

Website van Westland Partner

Email Westland Partner

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl