Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Ploum Lodder Princen een waardering

Ploum Lodder Princen heeft een waardering van 4 / 5 punten met 1 beoordelingen.

Ploum Lodder Princen

Blaak 28
3011 TA Rotterdam

Omschrijving van Ploum Lodder Princen

Wie wij zijn
Ons kantoor is in 1995 opgericht door zeven advocaten, afkomstig van een groot advocatenkantoor. De oprichters streefden ernaar om het meest slagvaardige kantoor van Nederland op te zetten. Vandaag is Ploum Lodder Princen een kantoor met meer dan 70 advocaten en notarissen. Ploum Lodder Princen is het grootste zelfstandige kantoor in de regio Rotterdam.

Wat we doen
Wij richten ons op zakelijke klanten. Ondernemers, zoals wij zelf ook zijn. Onze klanten zijn nationale en internationale organisaties in alle soorten en maten. Van kleinbedrijf tot gemeente, van beursgenoteerd tot Rijksoverheid. Uit de haven van Rotterdam tot in het noorden van Groningen. Wij hebben ons gespecialiseerd in de meeste rechtsgebieden die voor ondernemers relevant zijn: fusies en overnames, arbeidsrecht, commerciële contracten, notariële werkzaamheden, intellectuele eigendom, economisch strafrecht, milieurecht en/of energierecht.

Onze manier van werken
In de traditionele wereld van de advocatuur en het notariaat worden wij gekenmerkt door onze eigentijdse stijl en "Rotterdamse" aanpak: nuchter, praktisch en doortastend. Ondernemerschap en persoonlijke betrokkenheid kenmerken de cultuur van ons kantoor. En ons succes. Kwaliteit en een persoonlijke benadering, is altijd het uitgangspunt. Wij hanteren daarbij redelijke uurtarieven. Dat maakt dat wij als kantoor hét alternatief zijn voor de top-tien grote kantoren.

 Adresgegevens van Ploum Lodder Princen

Blaak 28
3011 TA Rotterdam
Postbus 711
3000 AS Rotterdam

Website van Ploum Lodder Princen

Email Ploum Lodder Princen

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl