Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Notariskantoor van der Hammen een waardering

Notariskantoor van der Hammen heeft een waardering van 4.2 / 5 punten met 20 beoordelingen.

Notariskantoor van der Hammen

Dorpsstraat 100
2761 AH Zevenhuizen

Omschrijving van Notariskantoor van der Hammen

Notariskantoor Van der Hammen is gevestigd in Zevenhuizen en kan voor u alle voorkomende notariële werkzaamheden verrichten. De notaris, Jaap van der Hammen, is sinds medio 2008 de opvolger van notaris Jansen. De voorganger van notaris Jansen was notaris Bos. Hij is nog steeds een “begrip” in de gemeente Zevenhuizen en omgeving. Zijn naam komt vrijwel dagelijks nog voor in de praktijk onder andere door het openvallen van zijn testamenten. Meer informatie hierover vindt u op onze pagina van de familiepraktijk. Ons specifieke vakgebied ligt op het terrein van onroerend goed, ondernemingsrecht en familiezaken. Graag willen wij er voor u zijn op deze gebieden. Meer informatie over onze verschillende werkzaamheden vindt u op onze verdere pagina’s. Wij nodigen u uit om door te klikken.Wilt u een impressie van onze medewerkers klik dan door naar de pagina waarin wij het kantoor aan u voorstellen. Wellicht zitten er voor u bekende gezichten bij.

Kort na de overname van het kantoor door Jaap van der Hammen, brak de economische crisis uit. Dit leidde ook binnen notarieel Nederland tot een sanering. Vele banen verdwenen en het personeelsbestand van sommige kantoren werd zelfs gehalveerd. Ons kantoor wist zich echter te handhaven en ons personeelsbestand is de afgelopen jaren door het werkaanbod zelfs gegroeid. Daar zijn wij onze cliënten zeer dankbaar voor. Zij gaven ons de kans om ons te onderscheiden. Steeds meer hebben wij ons gericht op maatwerk voor onze cliënten en ons doel is steeds dat ons werk zich terug moet verdienen voor de cliënt.

Laagdrempeligheid, klantvriendelijkheid en steeds streven naar een hoge kwaliteit zijn onze uitgangspunten. Wij houden van ons vak en van mensen. Daar kunt u vervolgens uw voordeel mee doen. Om die reden hebben wij de afgelopen jaren juist extra geïnvesteerd in (specialistische) opleidingen en hoger opgeleide medewerkers. Alleen op die manier kan het notariaat voor u toegevoegde waarde hebben. Wij doen dat tegen redelijke prijzen en durven in dat opzicht de concurrentie met elk ander kantoor aan. Ons streven is om op die manier een redelijk inkomen te vergaren, waarbij wij u als cliënt steeds recht in de ogen kunnen blijven kijken.

Adresgegevens van Notariskantoor van der Hammen

Dorpsstraat 100
2761 AH Zevenhuizen
postbus 91
2760 AB Zevenhuizen
T: 0180-631611
F: 0180-633443

Website van Notariskantoor van der Hammen

Email Notariskantoor van der Hammen

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl