Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Notariskantoor Van de Oudeweetering een waardering

Notariskantoor Van de Oudeweetering heeft een waardering van 5 / 5 punten met 2 beoordelingen.

Notariskantoor Van de Oudeweetering

Warmonderweg 24
2341 KW Oegstgeest

Omschrijving van Notariskantoor Van de Oudeweetering

Notariskantoor Van de Oudeweetering probeert zich te onderscheiden door snel en zorgvuldig te werken. Wij bieden alle voorkomende notariële diensten.  

Ondernemen

Als u het zakelijk goed en efficiënt op orde wilt hebben én houden, dan komt daar veel bij kijken. Niet alleen financiële en fiscale gevolgen spelen een rol, maar ook juridisch heeft u veel om over na te denken.

Met onze specialisatie in ondernemingsrecht kunnen wij u uitstekend begeleiden in het maken van de voor u juiste keuzes. Voor nu én in de toekomst, zonder dat u daar zelf nog veel omkijken naar heeft.

Wonen:

Eigen haard is goud waard. Daarom kunt u alle zaken rondom uw woning maar beter tot in de puntjes regelen. Meer weet u hoe? Overziet u de gevolgen van uw keuze en weet u zeker dat de keuze van iemand anders ook werkt voor u?

Met onze ruime expertise in onroerend goed waarbij wij ons inleven in uw situatie kunnen wij u deskundig en persoonlijk antwoord op al uw vragen geven, zodat u onbezorgd van uw thuisbasis kunt blijven genieten.

Leven:

Een relatie, samenwonen, trouwen en misschien zelfs wel kinderen ... Bij deze belangrijke mijlpalen in uw leven zult u misschien niet zo snel denken aan een notaris. Toch is het belangrijk om juist dan uw zaken goed te regelen voor later.

Als onpartijdige deskundige behartigen wij de belangen van alle betrokkenen en geven wij u inzicht en advies over belangrijke beslissingen. Zodat u, uw partner en / of kinderen later niet voor onverwachte verrassingen komen te staan.

Adresgegevens van Notariskantoor Van de Oudeweetering

Warmonderweg 24 
2341 KW  Oegstgeest
(T) 071-5157150
(F)  071-5176238

Website van Notariskantoor Van de Oudeweetering

E-mail van Notariskantoor Van de Oudeweetering

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl