Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Maaldrink Vermeulen Advocaten en Notarissen een waardering

Maaldrink Vermeulen Advocaten en Notarissen heeft een waardering van 4 / 5 punten met 1 beoordelingen.

Maaldrink Vermeulen Advocaten en Notarissen

Wassenaarseweg 20
2596 CH 's-Gravenhage

Omschrijving van Maaldrink Vermeulen Advocaten en Notarissen

100 jaar praktijkervaring

Het kantoor heeft een lange geschiedenis. De jarenlange ervaring in het notariaat en de advocatuur, alsmede de grote vertrouwdheid met Den Haag en omstreken, maakt Maaldrink Vermeulen tot een degelijke en betrouwbare partner. Wij zien de advocatuur en het notariaat als echte ambachten, wij hechten zeer aan kwaliteit en leiden onze stagiaires en kandidaat-notarissen op tot vakmensen.

Betrokken en bereikbaar

Daarnaast hechten wij waarde aan direct en persoonlijk contact met onze cliënten. Dat uit zich onder andere in een gedegen kennis van en interesse voor de persoonlijke, maatschappelijke en bedrijfsmatige achtergrond van onze cliënten. De advocaten en (kandidaat-) notarissen van Maaldrink Vermeulen werken onderling en in de relatie tot de cliënt met korte lijnen. In beginsel heeft de cliënt binnen ons kantoor steeds te maken met één en dezelfde persoon.

Scherpe prijs

Rechtsbijstand is kostbaar en dat realiseren wij ons terdege. Onze tarieven zijn daarom scherp, zonder dat het afbreuk doet aan de kwaliteit van het geleverde werk. Ook zijn wij, voorzover mogelijk en gewenst, bereid om vaste prijsafspraken te maken, zodat de cliënt reeds op voorhand de kosten kan overzien.

Brede service

Indien een cliënt kiest voor ons kantoor, kiest hij voor een brede service. Niet alleen omdat wij zowel advocatuur als notariaat in huis hebben, maar ook omdat onze advocaten en (kandidaat-)notarissen over gedegen juridische kennis beschikken op vrijwel alle rechtsgebieden.

Adresgegevens van Maaldrink Vermeulen Advocaten en Notarissen

Wassenaarseweg 20
2596 CH 's-Gravenhage
T + 31 (0)70 346 96 46
F + 31 (0)70 356 04 90

Website van Maaldrink Vermeulen Advocaten en Notarissen

email Maaldrink Vermeulen Advocaten en Notarissen

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl