Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Advocaten en Notarissen Holland Van Gijzen vestiging Den Haag een waardering

Advocaten en Notarissen Holland Van Gijzen vestiging Den Haag heeft een waardering van 3.7 / 5 punten met 3 beoordelingen.

Advocaten en Notarissen Holland Van Gijzen vestiging Den Haag

Wassenaarseweg 80
2596 CZ Den haag

Omschrijving van Advocaten en Notarissen Holland Van Gijzen

Bij Holland Van Gijzen leggen wij ons uitsluitend toe op zaken waar wij goed in zijn. U mag van ons diepgaande juridische kennis verwachten op alle rechtsgebieden die voor ondernemingen relevant zijn.
Een belangrijk element bij onze praktijkvoering is de samenwerking met Ernst & Young. Die stelt ons in staat, waar de cliënt dit wenst, onze dienstverlening in een multidisciplinaire context aan te bieden. De cliënt heeft daarbij steeds toegang tot één contactpersoon voor optimale communicatie en kwaliteitscontrole.


Onze cliënten

Holland Van Gijzen draagt optimaal bij aan het verwezenlijken van de doelstellingen van haar cliënten, afkomstig uit het nationale en internationale bedrijfsleven en de publieke sector.


Onze mensen

De ruim driehonderd medewerkers in Nederland, verdeeld over vijf vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht, vormen een hechte groep. Geavanceerde kennismanagement technieken staan garant voor onze kwaliteit. De gezamenlijke 'drive' om deze kwaliteit in te zetten voor onze cliënten maakt van Holland Van Gijzen een populaire werkgever.


Onze dienstverlening

In de dienstverlening staat het bieden van geïntegreerde oplossingen aan onze cliënten centraal. Wij bieden heldere en praktische adviezen die naadloos aansluiten op de bedrijfsvoering omdat wij onze expertise combineren met branchekennis. De circa 150 advocaten en (kandidaat-)notarissen van Holland Van Gijzen zijn actief op de volgende praktijkgebieden:

Arbeidsrecht

Notariaat

Banking & Capital Markets

Ondernemingsrecht

Intellectueel Eigendom & ICT

Pensioenrecht

Insolventierecht en Herstructurering

Procespraktijk en arbitrage

Mededingingsrecht

Vastgoed en Overheid

Mergers & Acquisitions

Internationaal netwerk

De juridische dienstverlening beperkt zich niet tot de landsgrenzen. Met legal desks in New York en Londen en een uitgebreid netwerk van uitstekende advocaten- en notarissenkantoren in het buitenland zijn wij in staat u passende oplossingen te bieden voor uw juridische vraagstukken. Waar dan ook ter wereld.

 Adresgegevens van Advocaten en Notarissen Holland Van Gijzen

Wassenaarseweg 80
2596 CZ Den haag
088-4074444
088-4070305

Website van Advocaten en Notarissen Holland Van Gijzen

Email  Advocaten en Notarissen Holland Van Gijzen

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl