Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Van Ee & De Jonge notariaat estate planning mediation een waardering

Van Ee & De Jonge notariaat estate planning mediation

Willemsplantsoen 12
3511 LB Utrecht

Omschrijving van Van Ee & De Jonge notariaat estate planning mediation

Dit is een unieke website voor iedereen die te maken krijgt met een notaris. Waarom? Omdat u met de inhoud van deze website kennis over veel notariële onderwerpen zelf kunt verzamelen.

Met die informatie kunt u heel gericht vragen aan de notaris stellen tijdens de bespreking van bijvoorbeeld uw huwelijkse voorwaarden, uw koopovereenkomst, uw testament, uw samenlevingsovereenkomst, de behandeling van een nalatenschap of de oprichting van uw stichting, vereniging of besloten vennootschap.

Wij kunnen zo samen met u akten maken die helemaal op uw situatie zijn toegesneden (maatwerk). Cliënten die de site van ons notariskantoor in Utrecht hebben gebruikt zijn erg enthousiast en zeggen dat de informatie precies is wat ze zochten.

Hoe doen we dat? Wij geven u over een groot aantal onderwerpen basisinformatie en u kunt aan de hand van downloads specifieke informatie vinden over onderwerpen en vragen waarbij u de notaris nodig heeft. Bij de downloads zijn vragenlijsten en toelichtingen, bijvoorbeeld voor een verklaring van erfrecht, een samenlevingsovereenkomst, huwelijkse voorwaarden en partnerschapsvoorwaarden, overeenkomsten voor de koop van een huis of een appartement, een model voor de oprichting van een vereniging en een stichting, verder een aantal van de officiële brochures van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie en nog veel meer.  Daarmee kunt u zelf aan de slag en als dat gebeurd is helpt de notaris, of één van de kandidaat-notarissen, u graag om alles in de formele en juiste vorm te gieten en een notariële akte te maken.

Wij doen ons uiterste best om de teksten up-to-date te houden. Het gebruik van documenten en brochures blijft echter geheel voor risico van de gebruiker. Ons notariskantoor in Utrecht neemt pas verantwoordelijkheid voor de inhoud wanneer het ontwerp van een stuk, na een persoonlijke bespreking met u en de notaris, of één van de kandidaat-notarissen, wordt goedgekeurd door de notaris en is getekend als notariële akte.

Adresgegevens van Van Ee & De Jonge notariaat estate planning mediation

Willemsplantsoen 12
3511 LB Utrecht
Postbus 19200
3501 DE Utrecht
T 030-2314133
F 030-2334271

Website van Van Ee & De Jonge notariaat estate planning mediation

Email Van Ee & De Jonge notariaat estate planning mediation

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl