Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Notarissen Houwing van Beek een waardering

Notarissen Houwing van Beek

Soestdijkseweg 267
3721 AE Bilthoven

Omschrijving van Notarissen Houwing van Beek

Notarissen Houwing van Beek is een modern all-round notariskantoor in Bilthoven. Ons team bestaat uit zeer deskundige medewerkers, die je graag van dienst zijn op het hele notariële vakgebied. Een persoonlijke aanpak, service, kwaliteit en duidelijke uitleg staan daarbij hoog in het vaandel.

Op belangrijke momenten in je leven heb je een notaris nodig: Als je gaat samenwonen of gaat trouwen of als je uit elkaar gaat, als je een huis koopt of juist verkoopt, als je een erfenis krijgt of je eigen erfenis wilt regelen, als je een onderneming start, gaat samenwerken of gaat herstructureren.

Wij staan op al deze momenten voor je klaar met informatie en advies. Wij helpen je door duidelijk uit te leggen welke keuzes je hebt en welke voordelen en nadelen bij die keuzes horen. Vervolgens zorgen we dat alles goed wordt vastgelegd in notariële akten.

Je wordt geholpen door ervaren estate-planners bij het opstellen van een levenstestament, het plannen van de overdracht van je vermogen naar een volgende generatie of de afwikkeling van erfenissen.

Ook voor ondernemers hebben wij specialisten. Zij kijken mee naar kansen en bedreigingen in de toekomst en geven handige tips om daar op in te spelen. Afspraken worden snel en duidelijk vastgelegd.

Adresgegevens van Notarissen Houwing van Beek

Postbus 210
3720 AE  Bilthoven
Soestdijkseweg 267
3721 AE  Bilthoven
T (030) 229 08 11
F (030) 228 74 15

Website van Notarissen Houwing van Beek

Email Notarissen Houwing van Beek

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl