Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Brouwers Notariskantoor een waardering

Brouwers Notariskantoor

Bergstraat 18
3811 NH Amersfoort

Omschrijving van Brouwers Notariskantoor

Of het nu gaat om  het kopen van een huis, ondernemen, samenwonen of erven, onze dienstverlening past bij uw wensen. Bij ons staat de cliënt centraal, niet de documenten. Wij zijn een notariskantoor met verstand van juridische en fiscale zaken. Wij verzorgen alle notarieel-juridische diensten, zowel op het gebied van onroerend goed en ondernemingsrecht als personen- en familierecht.

Het kantoor is gevestigd in een middelgroot en sfeervol pand nabij het centrum van Amersfoort, aan de Bergstraat 18. Het kantoor beschikt over eigen, gratis parkeergelegenheid.

De samenstelling van het kantoor bestaat momenteel uit één notaris en twee notarieel medewerkers. Uit beoordelingen op internet en ook op andere wijze blijkt dat veel cliënten de relatieve kleinschaligheid van het kantoor weten te waarderen.  Er wordt voldoende tijd genomen om alles goed uit te leggen en op vragen in te gaan. Er is snel direct contact met de dossierbehandelaar en de tarieven zijn verhoudingsgewijs, gelet op de geboden service, scherp te noemen.

Het kantoor droeg tot 1 januari 2011 de naam van mr. H.J. Keetell, die echter zijn praktijk heeft beëindigd en in 2008 heeft overgedragen aan mr J.H.T. Brouwers.
De heer Brouwers heeft in de tussenliggende periode de praktijk nog onder de oude naam voortgezet.
Het kantoor maakt geen deel uit van een maatschap met andere kantoren. Wel is er samenwerking met een aantal andere kantoren op vakinhoudelijk gebied (overleg, het delen van vakinhoudelijke kennis et cetera).
Wij hopen u binnenkort op ons kantoor van dienst te mogen zijn!

Adresgegevens van Brouwers Notariskantoor

Bezoekadres:
Bergstraat 18
3811 NH Amersfoort
Postadres
Postbus 2036
3800 CA Amersfoort

Website van Brouwers Notariskantoor

Email Brouwers Notariskantoor

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl