Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Notariskantoor mr. M.J.H. Temmink een waardering

Notariskantoor mr. M.J.H. Temmink heeft een waardering van 2.3 / 5 punten met 3 beoordelingen.

Notariskantoor mr. M.J.H. Temmink

Hammerstraat 14
7681 DC Vroomshoop

Omschrijving Notariskantoor mr. M.J.H. Temmink

Wij onderscheiden ons in onze dienstverlening van veel andere notariskantoren, dat merkt u vanaf het begin. Klantvriendelijkheid maar ook de degelijkheid hetgeen u van een notariskantoor mag verwachten, staan bij ons hoog in het vaandel. Notariskantoor mr. M.J.H. Temmink is van mening dat de notaris ministerieplicht heeft op alle gebieden van het notariaat. Dat houdt in dat wij u van dienst moeten zijn als u daarom verzoekt. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Maatwerk en vertrouwen

In onze advisering betrekken wij alle aspecten die voor u van belang (kunnen) zijn: zowel op juridisch, als fiscaal gebied. Vooral in de behandeling van nalatenschappen zult u dit aspect al gauw bemerken.
Door op een juiste wijze te adviseren worden uw wensen op een juridische wijze verwoord in de akte en aangepast aan de wet. Uw vertrouwen in Notariskantoor mr. M.J.H. Temmink stellen wij zeer op prijs en door maatwerk te leveren willen wij de band die wij met u krijgen en / of hebben, in de toekomst voort zetten en behouden.

Efficiënt en snel

Wij realiseren ons dat u prijs stelt op een vlotte afwikkeling van zaken, zonder dat er concessies gedaan hoeven te worden over de kwaliteit van het werk. Korte lijnen, vaste contactpersonen en heldere en duidelijke afspraken over wanneer u wat van ons mag verwachten, zijn daarom bij ons vanzelfsprekend.

Honderd procent onafhankelijk

Wij maken geen deel uit van een samenwerkingsverband maar werken wel samen met Linde notarissen. Tevens zijn wij altijd bereid om samen te werken met uw adviseur(s). Mocht u ons vragen om een adviseur, dan stellen wij u ons uitgebreide netwerk van hoogwaardige adviseurs graag ter beschikking.

Uitstekende kwaliteit voor een redelijk tarief

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening én over het tarief dat wij u in rekening brengen. Als u daar prijs op stelt, ontvangt u van tevoren een duidelijke kostenopgave. Ook hier geldt: duidelijkheid voor alles. Natuurlijk bij uw notaris.

Adresinformatie

Notariskantoor mr. M.J.H. Temmink

Hammerstraat 14
7681 DC  Vroomshoop

Postbus 73
7680 AB  Vroomshoop

T: (0546) 64 67 87
F: (0546) 64 68 74

Email aan notariskantoor mr. M.J.H. Temmink

Internetsite notariskantoor mr. M.J.H. Temmink

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl