Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Notariskantoor Ledeboer een waardering

Notariskantoor Ledeboer heeft een waardering van 3.8 / 5 punten met 16 beoordelingen.

Notariskantoor Ledeboer

Prins Bernhardplantsoen 200
7551 HT Hengelo

Omschrijving notariskantoor Ledeboer

Wie is de adviseur Helmich Ledeboer?

Helmich B. Ledeboer is zowel notarieel als fiscaal jurist. Zijn werkzame leven is hij begin jaren ’80 begonnen als belastingadviseur in Amsterdam. Eind jaren ’80 heeft hij de overstap gemaakt naar de notariële praktijk. Onafhankelijkheid en onpartijdigheid zijn uitgangspunten in de advisering. Daarnaast staat samenwerking in de advisering met belastingadviseurs, accountants, advocaten, makelaars en hypotheekadviseurs hoog in het vaandel. Van een vaste binding met andere beroepsgroepen is echter geen sprake.

Er wordt in teamverband gewerkt. Samen met zeven medewerksters wordt de notarispraktijk uitgeoefend vanuit een pand naast het centraal station (route) in Hengelo. Wij werken als team en willen graag een persoonlijke band met onze klanten opbouwen. Het accent van de advisering ligt op het gebied van het ondernemingsrecht, alsmede het familierecht. Daarnaast natuurlijk ook advisering in de onroerend goed praktijk.

Tarieven notariskantoor Ledeboer

De adviestarieven liggen tussen € 140 - € 175 (excl. BTW). Voor aanvang van de werkzaamheden wordt er een offerte afgegeven. Een eerste orienterend gesprek wordt niet in rekening gebracht. Verder worden zaken in rekening gebracht die derden bij ons in rekening brengen, zoals bijvoorbeeld griffierechten, kadasterkosten, Ministerie van Justitie enz.  Daarnaast geen extra kantoorkosten. Een onderliggende specificatie is altijd beschikbaar.

Uil Notariskantoor Ledeboer

In het logo van Notariskantoor Ledeboer is een uil verwerkt. De uil staat voor wijsheid. Of die wijsheid er in de advisering ook geweest is, kunt u alleen maar beoordelen door daadwerkelijk met ons in zee te gaan. U bent uitgenodigd voor een vrijblijvend gesprek (danwel een vrijblijvend eerste mailcontact met een vraag waarop dagelijks antwoord wordt gegegeven).

Adresinformatie

Notariskantoor Ledeboer

Prins Bernhardplantsoen 200
7551 HT  Hengelo
T: (074) 256 14 00

Email Notariskantoor Ledeboer

Internetsite Notariskantoor Ledeboer

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl