Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Notariskantoor de Zwart Tesink een waardering

Notariskantoor de Zwart Tesink heeft een waardering van 3.6 / 5 punten met 7 beoordelingen.

Notariskantoor de Zwart Tesink

Drostenkamp 2
8101 BX Raalte

Omschrijving kantoor

Notariskantoor De Zwart Tesink is gevestigd in het prachtige dorp Raalte, gelegen te midden van agrarisch gebied, landgoederen en natuur. Een bewuste keus, waaruit een aantal kernwaarden spreekt: laagdrempeligheid en binding met de buurtdorpen, maar ook kunnen vertrouwen en terugvallen op een grote mate van deskundigheid op diverse terreinen.

Notariskantoor De Zwart Tesink heeft in de regio Salland een uitstekende reputatie en omschrijft zichzelf graag als een plattelandskantoor. We hebben ons ontwikkeld tot specialist op het gebied van de agrarische sector. Natuurlijk zijn feiten en cijfers belangrijk, maar bij Notariskantoor De Zwart Tesink draait het in eerste instantie om de mens. Een cliënt is geen nummer, maar een individu. U vraagt om een unieke oplossing. In begrijpelijk Nederlands zullen wij u van advies en informatie voorzien. Bij ons dus geen ingewikkelde juridische taal. Wij kijken met u naar een goede balans tussen wensen en mogelijkheden: wij leveren maatwerk.

Particulieren, ondernemers en de (lokale) overheid. We zijn een allround notariskantoor. Het is altijd mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen. Aan de eerste afspraak zijn geen kosten verbonden.

Adres

Notariskantoor De Zwart Tesink

Drostenkamp 2
Postbus 8, 8100 AA  Raalte
T: (0572) 36 36 19
F: (0572) 36 20 01

Email notariskantoor De Zwart Tesink

Internetsite notariskantoor De Zwart Tesink

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl