Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Huiskes notariaat een waardering

Huiskes notariaat heeft een waardering van 3.9 / 5 punten met 26 beoordelingen.

Huiskes notariaat

M.H. Tromplaan 33-35
7513 AB Enschede

Omschrijving Huiskes Notariaat

Huiskes Notariaat is een laagdrempelig Enschedees notariskantoor, waarbinnen de cliënt centraal staat. Geen onpersoonlijke benadering, maar juist een doelgerichte aanpak, waarbij professionaliteit en menselijkheid de kernwoorden zijn.

Het kantoor van Huiskes Notariaat is gehuisvest in een van de mooiste monumentale kantoorvilla’s aan de rand van het Enschedese centrum, vlakbij het NS station en met voldoende eigen parkeergelegenheid.

Onze notariële dienstverlening heeft haar zwaartepunten in de registergoederenpraktijk (overdracht en hypotheekvestigingen), de vennootschapspraktijk en de personen- en familierechtpraktijk. Daarnaast zijn er experts op het gebied van de estateplanning (vermogensplanning), het agrarisch recht, het erfrecht en mediation (conflictoplossing). Bij ons heerst geen negen tot vijf mentaliteit en gaat de dienstverlening verder dan u gewend bent! Kortom: een kantoor met een brede basis, waar u ons nooit overvraagt!

Het maken van contracten is voor ons dagelijks werk. Doordat Huiskes Notariaat uw zaken goed regelen, kunt u zich veel tijd, moeite en geld besparen. Dat geeft u de mogelijkheid om zich alleen bezig te houden met de dingen die u belangrijk vindt.

Wij proberen de meest voorkomende werkzaamheden op een heldere manier onder uw aandacht te brengen. Geen moeilijke taal of ingewikkelde regels! En mocht er hier of daar toch iets teveel juridisch taalgebruik worden gehanteerd, kunt u ons altijd bellen of mailen. We zullen dan in normaal Nederlands helderheid verschaffen. En nee, onze meter gaat dan niet direct lopen!

  1. Mr S.H.P. (Harold) Huiskes. Notaris en estateplanner Harold Huiskes is alweer meer dan 18 jaar werkzaam in het notariaat, waarvan sinds 1999 als notaris. Hij oefent zijn notarispraktijk sinds 2000 uit te Enschede. In de afgelopen 10 jaar heeft hij het kantoor een solide plek gegeven in de Twentse notariële dienstverlening. Als echte Tukker was dat aan hem wel toevertrouwd. Hij kent als geen ander de mentaliteit van deze streek en voelt zich daarin als een vis in het water. Of het nu de particuliere cliënt is of de ervaren groot aandeelhouder, beiden zullen in Harold een uitstekend klankbord vinden.
  2. Leonie Joldersma Leonie werkt al bijna 10 jaar (waarvan inmiddels ruim vier jaar als klerk) binnen de organisatie van Huiskes Notariaat. Haar werkzaamheden liggen met name op het gebied van het vastgoed, waarbij vooral de hypotheekvestigingen en verdelingen haar speciale aandacht hebben.
  3. Jeroen Knol. Jeroen is al 15 jaar werkzaam in het notariaat als notarisklerk. Zijn kernactiviteiten liggen op het gebied van de ondernemingsrechtpraktijk. Of het nu gaat om de oprichting van een besloten vennootschap, een statutenwijziging of om ingewikkelde fusies. Jeroen is in al deze situaties een professioneel gesprekspartner met oog voor detail!

Adresinformatie  

Huiskes Notariaat

M.H. Tromplaan 33-35
7513 AB  Enschede

Ons postadres is:
Postbus 1203
7500 BE  Enschede

T: (053) 482 22 90
F: (053) 482 22 99


Email sturen aan Huiskes Notariaat

Internetsite Huiskes Notariaat

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl