Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Derkman Siemerink netwerk notarissen een waardering

Derkman Siemerink netwerk notarissen heeft een waardering van 3.1 / 5 punten met 24 beoordelingen.

Derkman Siemerink netwerk notarissen

Lansinkstraat 61
7481 JN Haaksbergen

Omschrijving Derkman Siemerink Netwerk Notarissen

Hoe maak ik mijn relatie officieel? Eenmanszaak of B.V.? Wat betekent een scheiding voor mij? Is mijn droomhuis juridisch oké? Moet ik een erfenis accepteren? Een financiële toekomst en zorg voor mijn kinderen vastleggen? Zorg voor later voor mijn partner en bedrijf?

Derkman Netwerk Notarissen staat graag voor je klaar met informatie en advies op meerdere momenten in jouw leven. Derkman Netwerk Notarissen ondersteunt je bij het maken van keuzes en zorgt voor het juridisch juist vastleggen van jouw zaken

Nieuws Derkman netwerk notarissen

Mr. Peter Siemerink is per 1 mei benoemd tot opvolger van notaris mr. Derkman. Het kantoor aan de Lansinkstraat 61 gaat vanaf dan verder onder de naam Derkman Siemerink Netwerk Notarissen. Het kantoor van de familie Derkman kenmerkt zich door dienstverlening op alle notariële rechtsgebieden. Zo bestrijkt het werkveld van het kantoor het onroerendgoedrecht, personen- en familierecht, erfrecht, ondernemingsrecht en agrarisch recht. Het kantoor is aangesloten bij Netwerk Notarissen, een landelijk samenwerkingsverband van onafhankelijke notariskantoren gericht op de particuliere en zakelijke cliënt.

Adresinformatie

Derkman Netwerk Notarissen
Lansinkstraat 61
7481 JN  Haaksbergen
T: (053) 572 29 85
F: (053) 572 70 55

Email Derkman Netwerk Notarissen

Internet Derkman Netwerk Notarissen

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl