Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Van Lenning Notariaat een waardering

Van Lenning Notariaat heeft een waardering van 4 / 5 punten met 3 beoordelingen.

Van Lenning Notariaat

Oranjebaan 13
1183 NN Amstelveen

Omschrijving van Van Lenning Notariaat

Zoekt u een notariskantoor in de regio Groot Amsterdam? Met een vrouwelijk luisterend oor, voor vrijwillige en executieveilingen, met maatschappelijke betrokkenheid en bovendien een ‘groen’ kantoor…

Wij kunnen u volledig adviseren op het gebied van onroerend goed activiteiten, zoals bij de aankoop van een woning, het ondertekenen van een koopcontract, veilingen, splitsingen en bijvoorbeeld erfpacht.

Op het gebied van familierecht en estate planning adviseren wij o.a. bij overlijden en nalatenschap, ouderlijk gezag, erfrecht, testament, voogdij, successierechten en echtscheidingen.

Zowel in de profit als non profit sector zijn wij actief op het gebied van ondernemingsrecht. Zo adviseren wij bij het starten van een eigen onderneming, het bepalen van de rechtsvorm, bedrijfsopvolging en bijvoorbeeld aandelenoverdracht.

Naast notaris is mr. Sylvia M. van Lenning NMI geregistreerd mediator. Zij treedt als mediator op bij het oplossen van geschillen tussen buren, bij maatschapconflicten in de publieke en non publieke sector en in de medische wereld als wel bij echtscheidingen.

Adresgegevens van Van Lenning Notariaat

Gebouw Oranjestaete
Oranjebaan 13
1183 NN Amstelveen (nabij Ouderkerk aan de Amstel)
T: (020) 496 76 76
F: (020) 496 71 26

Website van Van Lenning Notariaat

Email Van Lenning Notariaat

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl