Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Schut van de Ven Notariskatoor een waardering

Schut van de Ven Notariskatoor heeft een waardering van 4 / 5 punten met 1 beoordelingen.

Schut van de Ven Notariskatoor

Piet Heinkade 229
1019 HM Amsterdam

Omschrijving van  Schut van de Ven Notariskantoor

Schut van de Ven Notariskantoor is een modern, dynamisch en professioneel notariskantoor dat in januari 2007 haar deuren heeft geopend. De partners en senior-medewerkers van Schut van de Ven hebben voor gerenommeerde nationale en internationale advocaten- en notariskantoren gewerkt. Daarbij hebben zij aanzienlijke ervaring op het gebied van het ondernemingsrecht en vastgoed opgedaan. De partners van Schut van de Ven hebben uiteindelijk gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap, waarbij meer ruimte is voor een persoonlijke, lange termijn relatie met cliënten en tussenpersonen.

Schut van de Ven onderscheidt zich door een praktische, oplossingsgerichte benadering van zaken. Snelle dienstverlening is daarbij vanzelfsprekend.

Schut van de Ven is een onafhankelijk notariskantoor. Door een uitgebreid netwerk van advocaten, fiscalisten, accountants, makelaars, financiële en andere adviseurs kan Schut van de Ven - indien gewenst - in samenwerking met haar zakelijke partners een compleet pakket van diensten leveren. Doordat de partners van Schut van de Ven met velen van hen reeds jaren hebben samengewerkt, kan daarbij snel worden “geschakeld”.

Adresgegevens van Schut van de Ven Notariskantoor

Piet Heinkade 229
1019 HM Amsterdam
T. 020 880 43 00
F. 020 419 64 65

Website van Schut van de Ven Notariskantoor

Email Schut van de Ven Notariskantoor

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl