Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Notariaat Elise Visser een waardering

Notariaat Elise Visser heeft een waardering van 4 / 5 punten met 1 beoordelingen.

Notariaat Elise Visser

Sophialaan 17
1075 BL Amsterdam

Omschrijving van Notariaat Elise Visser

Het kantoor van notaris Visser omvat een kleine staf van enthousiaste medewerkers en is gevestigd aan het Vondelpark in Amsterdam Zuid.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies en begeleiding voor particulieren en commerciële cliënten in de registergoedpraktijk staan bij ons servicegerichte kantoor, hoog in het vaandel. De gespecialiseerde kennis van de registergoedpraktijk (particuliere woningen, bedrijfsonroerendgoed, nieuwbouw en vernieuwbouw) gekoppeld aan een direct en persoonlijk contact, tegen aantrekkelijke tarieven, maken dat u met vertrouwen uw zaken aan ons kunt overlaten.

Dit geldt eveneens voor de familiepraktijk en de ondernemingspraktijk.

“ het gaat om mensen, die hun notariële zaken willen regelen, en niet om akten of dossiers waar toevallig mensen aan vast zitten”

Deskundigheid

Deskundige begeleiding is gewaarborgd, aangezien zowel de notaris als de medewerkers kunnen bogen op zeer intensieve opleiding en training alsmede op een decennia lange ervaring.

Historie

Zowel de notaris als de medewerkers zijn afkomstig van grote notariskantoren, met gespecialiseerde kennis van ondermeer de registergoedpraktijk.

Uniek

De gespecialiseerde kennis in combinatie met de grote nadruk op direct en persoonlijk contact met de notaris en de medewerkers maakt notariaat Elise Visser uniek, en onderscheidt het kantoor van de vele een- en tweemanskantoren.

Contact

Bel ons vrijblijvend voor een afspraak en kom langs op kantoor zodat u met Elise Visser of een van haar medewerkers kunt kennismaken.

Adresgegevens van Notariaat Elise Visser

Sophialaan 17
1075BL Amsterdam
Tel: 00(31)20-3051140
Fax: 00(31)20-6700030

Website van Notariaat Elise Visser

Email Notariaat Elise Visser

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl