Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Kennedy Van der Laan een waardering

Kennedy Van der Laan heeft een waardering van 2.5 / 5 punten met 2 beoordelingen.

Kennedy Van der Laan

Haarlemmerweg 333
1051 LH Amsterdam

Omschrijving Kennedy Van Der Laan

Kennedy Van der Laan is een onafhankelijk advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam. Met rond de honderd juridische professionals behoort het tot de top 20 van zelfstandige advocatenkantoren in Nederland.

We zijn in 1992 klein begonnen, met een handvol advocaten en een beperkt aantal cliënten. Langzaam maar zeker zijn we gegroeid, zowel in omvang als in cliënten. Nu behartigen we de juridische belangen van zowel multinationals, nationale ondernemingen als startende bedrijven. Maar evenzeer die van overheidsinstanties op alle niveaus.

We hebben onszelf twee opdrachten gegeven. De eerste is om onze cliënten in alles op topniveau te bedienen. En de tweede dat we ons bedrijf op een maatschappelijk verantwoorde manier uitoefenen. Ambitieus? Zeker, maar gelukkig kunnen we op z'n tijd ook om onszelf lachen.

Wat mogen cliënten van ons verwachten?

Kwaliteit op elk gebied
Brede en diepgaande juridische kennis en strategisch inzicht zijn vanzelfsprekend. Maar minstens zo belangrijk is dat die leiden tot een duidelijk en praktisch bruikbaar advies - en dat ook nog binnen de afgesproken termijn en conform de overeengekomen voorwaarden.

Kennis van onze cliënten en van hun business
We zijn nieuwsgierig en willen graag alles weten van de activiteiten van onze cliënten en van de branches waarin ze opereren. Dat geldt zowel voor de gebieden waarmee we al langer ervaring hebben als voor branches die nieuw voor ons zijn.

Aandacht voor de onderlinge relatie
De relatie met de cliënt onderhouden we op een efficiënte manier. Daarbij past een vast aanspreekpunt. Daarom is in alle gevallen een ervaren advocaat verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die we voor een cliënt verrichten. Die verantwoordelijkheid omvat uiteraard de kwaliteit van de juridische dienstverlening in al haar aspecten, maar ook het opbouwen van onze kennis over de cliënt, zijn bedrijf of organisatie en zijn werkterrein.

Waar voor je geld
Wat we voor onze dienstverlening in rekening brengen moet vallen binnen de norm "waar voor je geld". Daarom zijn onze maandelijkse nota's uitgebreid gespecificeerd. Op verzoek maken we graag speciale afspraken over het kostenniveau en de budgettering van onze diensten.

Een blijvend leerproces
We stellen feedback van cliënten op prijs, zowel over de kleinere als de grotere onderdelen van ons werk. Periodiek onze dienstverlening evalueren staat trouwens standaard op het programma.

Een internationaal perspectief
We hebben één vestiging, maar we zijn zeer internationaal georiënteerd. Voor zaken met een multinationaal karakter doen we een beroep op een uitgebreid netwerk van vertrouwde advocatenkantoren in heel Europa en daarbuiten. Regelmatig coördineren we projecten waaraan advocaten uit verschillende landen werken, waardoor de cliënt ook in dat geval consistente en geïntegreerde dienstverlening wordt geboden.

Adresgegevens van Kennedy Van Der Laan

Haarlemmerweg 333
1051 LH Amsterdam
Postbus 58188
1040 HD Amsterdam
T +31 20 5506 666
F +31 20 5506 777

Website van Kennedy Van Der Laan

Email Kennedy Van Der Laan

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl