Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef HamansBlocks Notariskantoor een waardering

HamansBlocks Notariskantoor heeft een waardering van 3.4 / 5 punten met 7 beoordelingen.

HamansBlocks Notariskantoor

Concertgebouwplein 15
1071 LL Amsterdam

Omschrijving HamansBlocks Notariskantoor

HamansBlocks is een Amsterdams notariskantoor dat begin 2007 is opgericht door notaris Jos Hamans en kandidaat-notaris Myrna Blocks-Goetheer. Sinds 2011 zijn ook notaris Elisabeth Gelderman-Ten Doeschate en kandidaat-notaris Francine Bogaard-Beekman als partner aan het kantoor verbonden.

HamansBlocks richt zich op particulieren en ondernemers en heeft alle kennis om u op het allerhoogste niveau te bedienen. De partners van HamansBlocks hebben zich door verschillende specialisatieopleidingen op het gebied van het familierecht, erfrecht, mediation en estate planning sterk gespecialiseerd. Vanzelfsprekend kunt u ook voor uw vraagstukken op het gebied van onroerende zaken en ondernemingsrecht bij ons terecht.

HamansBlocks beschikt over een ruime ervaring in buitenlandse rechtstelsels, met een belangrijk accent op de Franse, Spaanse, Duitse, Italiaanse en Engelse rechtstelsels en de taal. Bovendien beschikken we over een groot netwerk van specialisten in deze en andere landen.

Onze missie: het zijn van de meest succesvolle en gespecialiseerde aanbieder van notariële diensten. Vier elementen staan hierbij voorop: maatwerk, actuele juridische kennis, service en klantgerichtheid.

Adresgegevens HamansBlocks Notariskantoor

Concertgebouwplein 15
1071 LL Amsterdam
T 020 570 78 50
F 020 570 78 51 

Website van HamansBlocks Notariskantoor

Email HamansBlocks Notariskantoor

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl