Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Greenberg Traurig Amsterdam een waardering

Greenberg Traurig Amsterdam heeft een waardering van 4 / 5 punten met 4 beoordelingen.

Greenberg Traurig Amsterdam

Leidseplein 29
1017 PS Amsterdam

Omschrijving van Greenberg Traurig Amsterdam

De centrale ligging van Amsterdam maakt dat het een perfecte ‘gateway’ is naar de Europese markt. Met meer dan 60 internationale banken is het een belangrijk financieel centrum. Ook bevinden zich er veel internationale onderzoeksbureaus. Daarnaast hebben veel Fortune 500 bedrijven hun hoofdkantoor gevestigd in Nederland. Dit levendige centrum van internationale handel en industrie is een perfecte plaats voor Greenberg Traurig’s ‘legal gateway’ naar Europa.

Om het hoge tempo van de Nederlandse samenleving bij te kunnen houden, zijn onze Amsterdamse advocaten, fiscalisten en notarissen ervaren in verschillende sectoren, waaronder vastgoed, venture capital, scheepvaart, media, financiële instituties, technologie, telecommunicatie, logistieke dienstverlening, automotive, mode en retail. Wij zijn adviseurs van zowel hoogstaande nationale als beursgenoteerde internationale bedrijven. GT Amsterdam was verantwoordelijk voor het behandelen van hoogstaande zaken in Nederland, inclusief het coördineren van Pan-Europese zaken. Kortom, we leveren een ‘hands-on’ aanpak als het gaat om juridische dienstverlening, of het nu gaat om Nederlands, Europees recht of andere internationale aangelegenheden.

GT’s kantoor in Amsterdam telt ongeveer 70 advocaten, fiscalisten en notarissen, die allen zeer vertrouwd zijn met het Nederlandse en Europese recht. Zij werken nauw samen met advocaten van de overige GT kantoren. Wij bieden onze cliënten een geïntegreerde corporate, tax- en notarissenpraktijk. Hierdoor zijn we zowel in staat om te adviseren over zaken en strategische beslissingen, als onze cliënten een praktisch, business-focused advies te geven vanuit verschillende perspectieven.

adresgegevens van Greenberg Traurig Amsterdam

Leidseplein 29
1017 PS Amsterdam
Postbus 75306
1070 AH Amsterdam
Tel: +31 20 30 17 300
Fax: +31 20 30 17 350

Website van Greenberg Traurigterug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl