Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Demenint Kienhuis Notarissen een waardering

Demenint Kienhuis Notarissen heeft een waardering van 4 / 5 punten met 1 beoordelingen.

Demenint Kienhuis Notarissen

Zuiderhoutlaan 10
2012 PJ Haarlem

Omschrijving van Demenint Kienhuis Notarissen

Welkom op de site van Demenint Kienhuis notariaat. Demenint Kienhuis notariaat is al meer dan honderd jaar een betrouwbaar adres voor notariële diensten in Haarlem.

De medewerkers van het kantoor streven ernaar de cliënten van het kantoor een optimale service te bieden, waarbij voor de diensten een passende prijs in rekening wordt gebracht.

Onze Visie

Demenint Kienhuis notariaat is een maatwerk kantoor waarbij laagdrempeligheid en persoonlijke aandacht voorop staan; we steken veel energie in optimale advisering van onze cliënten en schakelen daar waar nodig specialisten in op diverse vakgebieden die buiten ons kennisveld liggen. Wij verrichten alle voorkomende notariële diensten voor onze cliënten, dus ook voor de overdracht van uw huis kunt u bij ons terecht.

De Website

Met deze website is getracht u zoveel mogelijk informatie aan te bieden van diverse bronnen door op iedere pagina externe links te plaatsen. Demenint Kienhuis notariaat kan geen verantwoordelijkheid nemen voor de inhoud van deze links, maar is van mening dat ze kunnen bijdragen tot een goede beeldvorming of tot een betere dienstverlening aan haar cliënten. Voor de links wordt niet betaald.

Adresgegevens van Demenint Kienhuis Notarissen

Fonteinlaan 5
2012 JG Haarlem
postadres
Postbus 3100
2001 DC Haarlem
telefoon
telefoon +31 (0) 23 5289192
fax +31 (0) 23 5292021

Website van Demenint Kienhuis Notarissen

Email Demenint Kienhuis Notarissen

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl