Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Buren van Velzen Guelen advocaten, notarissen en belastingadviseurs Amsterdam een waardering

Buren van Velzen Guelen advocaten, notarissen en belastingadviseurs Amsterdam heeft een waardering van 4 / 5 punten met 1 beoordelingen.

Buren van Velzen Guelen advocaten, notarissen en belastingadviseurs Amsterdam

Strawinskylaan 1017
1077 XX Amsterdam

Omschrijving van Buren van Velzen Guelen advocaten, notarissen en belastingadviseurs  Den Haag

Buren van Velzen Guelen is een kantoor van advocaten, notarissen en belastingadviseurs met vestigingen in Den Haag en Amsterdam en een zeer gevarieerde praktijk. Buren van Velzen Guelen heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1898. Op dit moment heeft het kantoor meer dan 50 advocaten, notarissen en internationale belastingadviseurs die een volledig scala aan diensten verlenen aan Nederlandse en internationale cliënten die nationaal en internationaal opereren. In de komende jaren willen we onze bestaande praktijken en sterke punten nog verder uitbouwen.

Dienstverlening staat hoog bij ons in het vaandel. Wij zijn daarom ook trots op de erkenning die wij van onze cliënten en anderen hebben gekregen zoals een vermelding in de Legal500 voor onze toewijding. Tevreden cliënten zijn voor ons de enige maatstaf van succes. De cultuur van ons kantoor kenmerkt zich door teamwork, wederzijds respect en het streven naar perfectie bij alles wat we doen. Wij doen er alles aan om onze dienstverlening steeds verder te verbeteren door vernieuwende oplossingen te bedenken en het talent te koesteren dat daartoe in staat is.

Om onze steeds toenemende internationale cliënten goed te kunnen bedienen, hebben wij speciale buitenlanddesks opgezet (China, Japan, CIS/Rusland en Latijns Amerika). De medewerkers van de desks zijn moedertalige professionals die over een diepgaande kennis van de plaatselijke markt beschikken.

We hebben al veel cliënten bijgestaan bij grensoverschrijdende transacties en procedures. We hebben cliënten in alle mogelijke branches geadviseerd over ondernemings- en handelsrecht, fiscaal, arbeids- en intellectueel eigendomsrecht en regelgeving. Dankzij ons zorgvuldig opgebouwde wereldwijde netwerk van vooraanstaande, gerenommeerde advocatenkantoren en overige dienstverleners kunnen wij u helpen bij al uw nationale en internationale transacties.

Voor Buren van Velzen Guelen is maatschappelijk verantwoord ondernemen niets nieuws. Wij ondersteunen al langere tijd de gemeenschappen waar onze medewerkers wonen en werken. Wij geloven dat het onze plicht is als deel van een gemeenschap bij te dragen aan het welzijn van die gemeenschap door middel van pro deo werk, vrijwilligerswerk, liefdadigheid, milieubeheer en het bevorderen van diversiteit. Dit doen we zowel op collectieve als individuele basis. Als vrijwilligers in de gemeenschap en als lid en adviseur van het bestuur van non-profit organisaties hopen we een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving en de diversiteit van de advocatuur.

Als u nieuwsgierig bent geworden naar Buren van Velzen Guelen en haar medewerkers, dan nodigen we u uit contact met ons op te nemen: +31 (0) 70 318 42 00.

Adresgegevens van Buren van Velzen Guelen advocaten, notarissen en belastingadviseurs  Den Haag

Johan de Wittlaan 15
2517 JR Den Haag 
Postbus 18511
2502 EM Den Haag
T + 31 70 318 42 00
F + 31 70 356 13 40

Adresgegevens van Buren van Velzen Guelen advocaten, notarissen en belastingadviseurs  Amsterdam

Level 10 Toren A
Strawinskylaan 1017
1077 XX Amsterdam
Postbus 78058
1070 LP Amsterdam
T + 31 20 333 83 90
F + 31 20 333 83 99

Website van Buren van Velzen Guelen advocaten, notarissen en belastingadviseurs 

Email Buren van Velzen Guelen advocaten, notarissen en belastingadviseurs 

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl