Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Buma Algera Notariaat een waardering

Buma Algera Notariaat heeft een waardering van 4 / 5 punten met 29 beoordelingen.

Buma Algera Notariaat

Prins Hendriklaan 27-29
1075 AZ Amsterdam

Omschrijving Buma Algera Notariaat

Dienstverlening

Notariële dienstverlening op het hoogste professionele niveau. Dat is wat Buma | Algera Notariaat biedt, waarbij u kunt rekenen op een persoonlijke, cliëntgerichte benadering. Bert Buma, Sjoerd Algera en hun collega’s zijn gewend snel en effectief te werken, tegen concurrerende prijzen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Door betrouwbaar en helder te zijn en met hun kennis voor u vooruit te denken en u te informeren zijn zij vastberaden een kantoor te ontwikkelen dat staat als een “huis”.

Vanuit hun achtergrond zijn de aan Buma | Algera Notariaat verbonden juristen en medewerkers gespecialiseerd op het gebied van het vastgoed in al haar facetten, maar vanzelfsprekend kunt u bij het kantoor ook terecht op het gebied van het familie- en ondernemingsrecht.

Vraagbaak

De mensen van Buma | Algera Notariaat hebben veel ervaring opgedaan binnen het (Amsterdamse) notariaat en staan dan ook bekend als vraagbaak voor particulieren en professionele partijen. Zij vinden dat heel normaal; hun vak draait immers niet alleen om het maken van akten.

Deskundige partner

Een dynamische maatschappij vraagt om een dynamisch notariskantoor. De juristen van Buma | Algera Notariaat spelen vakkundig in op de tendensen in de markt. Met de juiste mix van persoonlijke aandacht en hoogwaardige notariële dienstverlening. Daar staan wij voor.

Adresgegevens van Buma Algera Notariaat

Prins Hendriklaan 27-29
1075 AZ Amsterdam
Postbus 75451
1070 AL Amsterdam
Tel : 020-3058922
Fax : 020-3058933

Website van Buma Algera Notariaat

Email Vuma Algera Notariaat

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl