Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Stevens Idema Notariaat een waardering

Stevens Idema Notariaat heeft een waardering van 4.4 / 5 punten met 5 beoordelingen.

Stevens Idema Notariaat

Boermandestraat 1
9723 DS Groningen

Omschrijving Stevens Idema Notariaat

Stevens Idema Notariaat is een jong en eigentijds notariskantoor, opgericht op 1 augustus 2006 in de stad Groningen. Onze notaris is Yvonne Stevens, een jonge vrouw en de enige vrouwelijke notaris in de stad. Zij werkt samen met Eddy Idema, kandidaat-notaris. U kunt bij Stevens Idema Notariaat terecht voor alle voorkomende notariële werkzaamheden, onder meer op het gebied van familierecht, onroerend goed en ondernemingsrecht.

In de beleving van veel mensen is een notaris een wat conservatieve, oude, grijze man in een net pak, vaak gehuisvest in een oud en statig pand. Dit beeld zorgt ervoor dat de drempel hoog is om zomaar even bij de notaris binnen te lopen voor een vraag of een juridisch probleem. Het contrast tussen deze beeldvorming en de werkelijkheid bij Stevens Idema Notariaat is levensgroot.

Jong, modern en laagdrempelig
Stevens Idema Notariaat is een jonge en moderne organisatie. Onze notaris is een jonge vrouw; de enige vrouwelijke notaris in de stad Groningen. Wij zijn gevestigd in een nieuw pand met zowel van binnen als van buiten een eigentijdse en frisse uitstraling. En hoe het staat met onze drempel? Die hebben we niet. Dus als u een vraag heeft, loop dan gerust even bij ons binnen.

Ons team
Ons team bestaat uit notaris Yvonne Stevens en kandidaat-notaris Eddy Idema. Zij worden bij hun werkzaamheden op administratief, boekhoudkundig en juridisch gebied ondersteund door een aantal medewerkers.


Adresinformatie

Stevens Idema Notariaat

Boermandestraat 1

9723 DS  Groningen

T: (050) 317 64 44

F: (050) 318 61 41

Postadres

Postbus 1427

9701 BK  Groningen

Email versturen aan Stevens Idema notariaat

Internetsite van Stevens Idema notariaat

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl