Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Notariaat De Poel een waardering

Notariaat De Poel heeft een waardering van 4.3 / 5 punten met 3 beoordelingen.

Notariaat De Poel

Kerkstraat 148
9603 AL Hoogezand

Omschrijving Notariaat De Poel Hoogezand

Notariaat De Poel is een notariskantoor gevestigd te Hoogezand. De notarissen beschikken over een jarenlange ervaring in het notariaat en zijn thuis op alle onderdelen van het notariële vakgebied. Notariaat De Poel kenmerkt zich door zijn laagdrempeligheid, klantvriendelijkheid, een goede prijs-kwaliteitverhouding, een accurate aanpak en een ongedwongen sfeer. Wij kunnen u van dienst zijn op alle gebieden van de notariële dienstverlening. Wij zullen graag ingaan op al uw vragen en opmerkingen op notarieel en fiscaal gebied. Daarvoor kunt u ons zowel via deze site als per telefoon benaderen. Ook kunt u te allen tijde een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. Natuurlijk hoort daar een kop koffie of thee bij.

Waar u ook uw keuze op baseert, de kwaliteit en zekerheid van het notariële product staat voorop. Elke notaris is een in het notarieel recht afgestudeerd jurist die aan door de wet gestelde kwaliteitseisen moet voldoen.

Bij Notriaat De Poel zijn tal van informatieve brochures aanwezig die u kosteloos kunt meenemen. Vanzelfsprekend sturen wij u ook graag een brochure per post toe.

Adresinformatie

Notariaat De Poel

Kerkstraat 148
9603 AL  Hoogezand
T: (0598) 39 98 50
F: (0598) 39 26 71
Klik hier voor een plattegrond

Email aan Notariaat De Poel

Internetsite Notariaat De Poel

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl