Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Dijkstra Jansen Bergman notarissen een waardering

Dijkstra Jansen Bergman notarissen heeft een waardering van 2.5 / 5 punten met 4 beoordelingen.

Dijkstra Jansen Bergman Notarissen

Lilienthalplein 3
9501 XP Stadskanaal

Omschrijving Dijkstra Jansen Bergman Notarissen

Dijkstra Jansen Bergman Notarissen is modern gehuisvest in het centrum van Stadskanaal aan het Lilienthalplein; het kantoor is uitstekend in Stadskanaal bereikbaar, ook voor minder valide cliënten. Wij zijn in 1992 ontstaan uit een fusie tussen de twee van oudsher bekende notariskantoren te Stadskanaal. Er zijn thans 23 personen werkzaam waaronder  7 (notariële) juristen.

Dijkstra Jansen Bergman Notarissen verricht alle notariële werkzaamheden:

  • Op het gebied van onroerend goed: overdracht van woonhuizen en bedrijfspanden, hypotheken, splitsing in appartementen, de begeleiding van projecten et cetera. De fiscale problematiek krijgt altijd bijzondere aandacht.
  • Op het gebied van de ondernemingen en rechtspersonen: overdracht van bedrijven en aandelen, de oprichting van vennootschappen, verenigingen en stichtingen, fusies en ontbinding van rechtspersonen, wijziging van statuten, herstructurering van ondernemingen, certificering van aandelen et cetera.
  • Op het gebied van het familierecht: testamenten, huwelijkse voorwaarden, boedelbehandeling, het optreden als executeur testamentair enzovoorts.

Huidige speciale aandachtspunten zijn:

  • estate-planning; en
  • de zogeheten flitsscheiding (echtscheiding zonder rechter!).

Vanzelfsprekend is het resultaat voor de cliënt altijd het uitgangspunt van onze dienstverlening. Kwaliteitsverbetering en efficiencyverhoging staan bij ons hoog in het vaandel.

Dijkstra Jansen Bergman Notarissen is georganiseerd in sectoren en de meeste werkzaamheden zijn vastgelegd in protocollen. Wij zijn van mening dat op deze wijze de kwaliteit van onze dienstverlening het meest wordt gewaarborgd.

Het kantoor staat onder leiding van de notarissen Mr. A.J.M. Jansen, Mr. F.A. Bergman en mevrouw Mr. G.H.E. Bergman-Klaasen.

Adresinformatie

Dijkstra Jansen Bergman Notarissen

Lilienthalplein 3
9501 XP  Stadskanaal

T: (0599) 61 20 16
F: (0599) 62 12 66

Email Dijkstra Jansen Bergman notarissen

Internetsite Dijkstra Jansen Bergman notarissen

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl