Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Notaris Stoker een waardering

Notaris Stoker heeft een waardering van 3.1 / 5 punten met 29 beoordelingen.

Notaris Stoker

Bijleveldsingel 28
6521 AT Nijmegen

Omschrijving van Notaris Stoker

Call - Centra, fusies, centralisatie.
Steeds meer wordt het persoonlijke contact vervangen door een onpersoonlijke stem aan de telefoon. Terwijl dat persoonlijke contact juist zo belangrijk is. Zeker als het om prive zaken gaat!
Bijvoorbeeld: huwelijk, voogdij, kopen of verkopen van een huis, starten of beeindigen van een bedrijf, schenkingen.
Notariele zaken waarvoor je persoonlijk contact wilt met de man achter het naambord bij het notariskantoor:
Notaris Stoker,
mr R.A.Stoker,

uw persoonlijke notaris.
Notaris mr Yvonne Simonis heeft met notaris Stoker samengewerkt en met ingang van 15 januari 2012 haar notariaat volledig aan mr Stoker overgedragen in het vaste vertrouwen dat mr Stoker ook de persoonlijke notaris van haar clienten is geworden.
Door deze overdracht zijn ook de akten van de Nijmeegse notarissen Janssen en Heijnen, Pinckers, Schuijren en Simonis, Kooistra en Kauffeld in het archief van notaris Stoker.

Notariskantoor Stoker
is een full-service notariskantoor. U kunt bij ons terecht met al uw juridische vraagstukken op notariële rechtsgebieden als onroerend goed, ondernemings- en rechtspersonenrecht en familierecht. Deze drie rechtsgebieden worden bij ons door gespecialiseerde afdelingen die nauw met elkaar samenwerken, behandeld.

Momenteel zijn er 10 jonge dynamische medewerkers werkzaam, die u allen graag van dienst zijn.

Ons kantoor toont betrokkenheid met de zaken van de cliënt.

Wij onderhouden goede relaties met andere adviseurs, zoals makelaars, hypotheekadviseurs, banken, accountants, belastingadviseurs en advocaten.

Onze hoofdvestiging is gelegen aan de Bijleveldsingel 28 in het centrum van Nijmegen. Wij kunnen u ook op onze vestiging in Lent aan het Dorpsplein 5 ontvangen. U heeft dan, als u vanuit Arnhem of de Betuwe komt, geen last van het drukke verkeer over de Waalbrug. U kunt in Lent pal voor het kantoor gratis parkeren. In Nijmegen is voldoende betaalde parkeergelegenheid voor de deur.

Notariskantoor Stoker geeft u juridisch advies bij belangrijke beslissingen, zoals het kopen en verkopen van een huis, het starten van een bedrijf, het verkopen van een bedrijf, het oprichten van een vereniging of stichting, huwelijk, geregistreerd partnerschap, samenwonen, voogdij, schenkingen en verdelingen.

Adresgegevens van Notaris SToker

Bijleveldsingel 28
6521 AT Nijmegen
Nederland
tel. +31-24-3297828

Website van Notaris Simonis

Email Notaris Simonis

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl