Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef HOGE van GERVEN Notarissen een waardering

HOGE van GERVEN Notarissen heeft een waardering van 2.7 / 5 punten met 3 beoordelingen.

HOGE van GERVEN Notarissen

St. Canisiussingel 19b
6511 TE Nijmegen

Omschrijving van HOGE van GERVEN Notarissen

Eigentijds, persoonlijk en informeel

Hoge van Gerven notarissen is een middelgroot notariskantoor, gelegen in het centrum van Nijmegen aan de Sint Canisiussingel 19b.

Aan het kantoor zijn verbonden: 3 notarissen, 4 kandidaat-notarissen, 3 notariële medewerkers, 1 administrateur, 7 secretariële medewerkers.

Het kantoor biedt notariële diensten aan op het gebied van ondernemingsrecht, onroerendgoed recht, erfrecht, estate-planning en personen- en familierecht.

Uiteraard zijn wij deskundig, betrouwbaar en onpartijdig. Wij onderscheiden ons door de persoonlijke aandacht die wij u geven, een goede prijs in combinatie met een hoge kwaliteit. Als een der eerste notariskantoren in Nederland is ons kantoor in 2006 gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm van de KNB en die van Formaat notarissen.

Het kantoor is aangesloten bij Formaat notarissen. Dit is een landelijke vereniging, waarbij uitsluitend (middel)grote notariskantoren zijn aangesloten, die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Het motto van Formaat notarissen is "De Menselijke Maat".

Dit komt onder meer tot uitdrukking in allerlei zaken, die voor cliënten van belang kunnen zijn, zoals een goede bereikbaarheid (ook tijdens de lunchpauze wordt de telefoon opgenomen), een rolstoelvriendelijke ingang, een invalidentoilet, voldoende parkeergelegenheid, een krant en speelgoed in de wachtkamer en korte wachttijden.

Wij maken leesbare aktes die voorzien zijn van heldere bijsluiters, wij nemen ruim de tijd voor een bespreking en behandelen uw opdracht snel en nauwkeurig, wij verstrekken vooraf een prijsopgave, en, zo nodig, hanteert ons kantoor een goede klachtenbehandeling.

Onze aanpak is eigentijds en de omgang met onze cliënten en met onze medewerkers wordt als persoonlijk, vriendelijk en informeel ervaren.

Adresgegevens van HOGE van GERVEN Notarissen

St. Canisiussingel 19b,
6511 TE Nijmegen
Postbus 593
6500 AN Nijmegen
Tel: +31 243 810 710
Fax: +31 243 810 720

Website van HOGE van GERVEN Notarissen

Email HOGE van GERVEN Notarissen

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl