Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Hekkelman Advocaten & Notarissen Nijmegen een waardering

Hekkelman Advocaten & Notarissen Nijmegen heeft een waardering van 4 / 5 punten met 2 beoordelingen.

Hekkelman Advocaten & Notarissen Nijmegen

Oranjesingel 41
6511 NN NIjmegen

Omschrijving Hekkelman Advocaten & Notarissen Nijmegen

Hekkelman Advocaten & Notarissen is een betrokken en integere partner die kwaliteit levert. Onze adviezen zijn to the point. Wij richten ons op snelle en praktische oplossingen waarmee de cliënt zo snel en goed mogelijk resultaat boekt. Wij behoren op grond van onafhankelijke onderzoeken naar de kwaliteit van zakelijke dienstverleners al jaren tot de top tien van Nederland. Twee van onze sterkste punten zijn de prijs/kwaliteitverhouding en de transparantie van onze facturen. De diensten worden overigens geleverd vanuit Hekkelman Advocaten N.V. en Hekkelman Notarissen N.V

Ons kantoor is een full service kantoor. Dat houdt in dat de cliënt voor vrijwel alle gangbare juridische vragen bij ons terecht kan. Bovendien bedienen wij particulieren, ondernemers, de overheid en non-profitorganisaties. Wij ervaren dat veel van onze clienten het een groot voordeel vinden bij één organisatie aan te kunnen kloppen.
Om de kennis over juridische kwesties en de cliëntgebonden branchekennis te kunnen combineren, wisselen onze medewerkers informatie met elkaar uit. In de praktijkgebieden clusteren we die kennis die veel in samenhang voorkomt.
Naast juridisch advies, procesvoering en notariële dienstverlening leveren wij juridische kennis via e-mail, waar u zich onder de knop publicaties op kunt abonneren.                       

           

Adresgegevens Hekkelman Advocaten & Notarissen Nijmegen

Bezoekadres 
Oranjesingel 41
6511 NN NIjmegenPostbus 1468
6501 BL NIJMEGEN
T (024) 3 828 486
F (024) 3 828 488

emailadres Hekkelman Advocaten & Notarissen Nijmegen

Webiste Hekkelman Advocaten & Notarissen

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl