Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Yvon notariaat een waardering

Yvon notariaat heeft een waardering van 2.8 / 5 punten met 8 beoordelingen.

Yvon notariaat

Torenstraat 2
9203 BE Drachten

Omschrijving kantoor Yvon notariaat

Yvon Notariaat is een full service notariskantoor. Met ambitie en enthousiasme is vanaf 2003 een stevig kantoor neergezet, waar alle diensten op het gebied van personen- en familierecht en de vastgoedpraktijk worden aangeboden. De ondernemerspraktijk is sterk in ontwikkeling en aanmerkelijk gegroeid de laatste jaren. Het kantoor onderscheidt zich door continu te werken aan bestaande- en nieuwe relaties, toegankelijkheid en kwaliteit. Daarbij staat het plezier in werken voorop.

Stelselmatig is gewerkt aan de reputatie van dit kantoor. Dit heeft onder andere geresulteerd in het ontwikkelen van een eigen concept als het gaat om bewindvoering en mediation (= conflictbemiddeling waaronder echtscheidingsbemiddeling). Daarnaast is het kantoor beloond met het participeren in een grootschalig woonproject in Drachten: Plan Park Suyderwijk. Eén van de weinige projecten in Noord Nederland waar regelmatig kavels worden verkocht!

Filosofie Yvon notariaat

De rechtszekerheid en onafhankelijkheid staan hoog in het vaandel en zijn de bouwstenen van dit kantoor. Dat laat onverlet om zaken te doen met een glimlach. Een denkwijze die zijn vruchten afwerpt, aangezien veel relaties (zakelijk en particulier) graag terugkomen. Het gevoel gehoord én gezien te worden geeft een positieve uitstraling

Adresinformatie Yvon notariaat

Torenstraat 2
9203 BE Drachten

Telefoon 0512-368080
Fax  0512-368081

Email Yvon notariaat

Internetsite Yvon notariaat

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl