Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Rientjes Notariaat een waardering

Rientjes Notariaat heeft een waardering van 2.3 / 5 punten met 8 beoordelingen.

Rientjes Notariaat

Stationsstraat 66
8601 GG Sneek

Omschrijving Rientjes Notariaat

Uw notaris heet Karin Rientjes. Zij zet haar meestertitel in de rechten, ruime ervaring en brede kennis van zaken graag voor u in. U kunt bij haar én haar team terecht voor zaken op alle rechtsgebieden, te weten:

  • ondernemingsrecht,
  • familierecht en
  • onroerend goed.

Notaris Karin Rientjes staat ook met name bekend om haar uitgebreide en specialistische kennis in echtscheidingszaken. Ze zorgt voor goede afspraken over de kinderen, de alimentatie, de woonsituatie en eventuele verdelingen. Ze ziet de uitdaging om met mediation pijnpunten weg te nemen bij allerlei geschillen. Haar kantoor heeft ook voor ondernemers al een jarenlange expertise kunnen opbouwen en Notaris Karin Rientjes helpt ondernemers graag bij het beoordelen van contracten, nieuwe structuren en/of bemiddeling waar nodig.

“Ik hou van mensen en vind het belangrijk om de wensen van de cliënt zo goed mogelijk te vertalen in een juridisch document. Tijdens een gesprek voel ik me persoonlijk bij de mensen betrokken en is het vooral bij onenigheden belangrijk om datgene wat goed is begonnen, ook goed af te ronden”, vertelt Karin. “Als notaris ben ik onafhankelijk en gewend om voor de belangen van beide partijen op te komen.”

Adres Rientjes Notariaat 

Telefoon (0515) 43 56 00
Fax (0515) 43 56 01

Bezoekadres Rientjes Notariaat

Stationsstraat 66
8601 GG Sneek

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl