Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef De Werven Netwerk Notarissen Wolvega een waardering

De Werven Netwerk Notarissen Wolvega heeft een waardering van 4 / 5 punten met 5 beoordelingen.

De Werven Netwerk Notarissen Wolvega

Pastorieplein 14
8471 BZ Wolvega

Omschrijving De Werven Netwerk Notarissen Oosterwolde

De Werven Netwerk Notarissen heeft kantoren in Wolvega en Oosterwolde. Het advies van De Werven Netwerk Notarissen en jouw akte altijd gebaseerd op de laatste wetswijzigingen en andere ontwikkelingen. Goed leesbare adviezen en akten. Jouw belangen zorgvuldig en efficiënt behandeld. En inzicht in de werkzaamheden die wij voor jou verrichten.

De Werven Netwerk Notarissen staat altijd voor jou open, voor informatie en advies op meerdere momenten in jouw leven. Met ons team ondersteunen wij je graag bij het maken van keuzes en het juridisch juist vastleggen van jouw zaken. De Werven Netwerk Notarissen houdt je op de hoogte van ontwikkelingen die belangrijk voor je zijn. Via deze site en via onze nieuwsbrief.

Als je bij De Werven Netwerk Notarissen komt om je zaken te laten regelen, dan hebben we meestal eerst een bespreking. In dit gesprek inventariseren we wat je wensen zijn. We leggen daarbij uit hoe de wet werkt in jouw situatie. Als je besluit jouw zaken in een akte te laten vastleggen, dan maken we na het gesprek eerst een ontwerp van de akte. We sturen je dit ontwerp toe zodat je het thuis rustig kunt nalezen. Daarna bespreken we of de tekst van de akte goed is of moet worden aangepast. Als je het eens bent met de tekst van de akte maken we een afspraak om de akte te ondertekenen. De originele akte wordt in onze kluis bewaard; je krijgt hiervan een afschrift mee.

De Werven Notarissen aangesloten bij Netwerk Notarissen

De Werven Netwerk Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen, het landelijke samenwerkingsverband van ruim 160 zelfstandige notariskantoren. Wij werken samen door kennis te delen op het gebied van juridisch onderzoek, vakopleiding, kwaliteitszorg en bedrijfsvoering.

Adres De Werven Netwerk Notarissen Wolvega

Pastorieplein 14
8471 BZ  Wolvega
Telefoon 0561 69 11 11
Fax 0561 69 11 19

Email De Werven Netwerk Notarissen Wolvega 
Internetsite De Werven Netwerk Notarissen Wolvega

Adres De Werven Netwerk Notarissen Oosterwolde

Venekoterweg 46
8431 HH Oosterwolde

Telefoon 0516-513741
Fax 0516-513196
Email De Werven Netwerk Notarissen Oosterwolde
Internetsite De Werven Netwerk Notarissen Oosterwolde


terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl