Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Hak & Rein Vos Notarissen een waardering

Hak & Rein Vos Notarissen heeft een waardering van 3.8 / 5 punten met 23 beoordelingen.

Hak & Rein Vos Notarissen

Meentweg 8
8224 BP Lelystad

Omschrijving van Hak & Rein Vos Notarissen

Hoe maak ik mijn relatie officieel? Eenmanszaak of bv? Wat betekent een scheiding voor mij? Is mijn droomhuis juridisch oké? Moet ik een erfenis accepteren? Een financiële toekomst en zorg voor mijn kinderen vastleggen? Zorg voor later voor mijn partner en bedrijf?

Spanjespecialist

Mr Renato Zanardi van ons kantoor heeft zich de laatste jaren bekwaamd in de afwikkeling van nalatenschappen van in Spanje wonende Nederlanders en van nalatenschappen met onroerend goed of andere bezittingen in Spanje. Hij verzorgt zowel de gehele afwikkeling, samen met diverse Spaanse deskundigen, als onderdelen van de afwikkeling. Zo kan bijvoorbeeld een verklaring van erfrecht worden opgesteld waarbij rekening wordt gehouden met de wensen van de Spaanse notaris en Registrador ten aanzien van de inhoud daarvan.

Quickscan

Is jouw testament nog up-to-date? Of wat gebeurt er wanneer je niet meer in staat bent om jouw eigen zaken te regelen? Check dit met de speciaal ontwikkelde quickscan van Hak & Rein Vos juridisch adviseurs en notarissen.

Digitale kluis

Bij ons kun je nu een digitale kluis aanvragen. In deze digitale kluis kun je de inloggegevens van al jouw accounts, zoals die van Facebook en Twitter,  maar ook van je bank veilig opslaan. Je kunt op ieder gewenst moment inloggegevens van nieuwe accounts toevoegen, en wachtwoorden terugzoeken

Wij staan graag voor je klaar met informatie en advies op meerdere momenten in jouw leven. Wij ondersteunen je bij het maken van keuzes en zorgen voor het juridisch juist vastleggen van jouw zaken.

Adresgegevens van Hak & Rein Vos Notarissen

Meentweg 8
8224 BP  Lelystad
T (0320) 24 73 94
F (0320) 23 39 20

website van Hak & Rein Vos Notarissen

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl