Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Geef Notariaat Engelen een waardering

Notariaat Engelen heeft een waardering van 5 / 5 punten met 1 beoordelingen.

Notariaat Engelen

Linthorst Homanweg 3
9422 EC Smilde

Informatie kantoor

Notariaat Engelen is een actief dorpskantoor waar met liefde voor het vak wordt gewerkt. Wij pakken uw zaken met fris enthousiasme aan, deze zijn bij ons in goede handen. 

Wij zijn van mening dat uw notaris uw vaste betrokken vertrouwenspersoon moet zijn in alle zaken, waar juridische aspecten een rol spelen.
Dat wij daarbij duidelijk en direct communiceren wat wij -in uw specifieke situatie- voor u kunnen betekenen, maar vooral ook wat u daarin zélf kunt regelen, vinden wij vanzelfsprekend.

Wij bieden u een hoogwaardige juridische dienstverlening. Ons team bestaat uit medewerkers met een hoog opleidingsniveau en brede werkervaring. Samen met onze accurate manier van communiceren zijn dit dé ingrediënten voor een dienstverlening die u tot volle tevredenheid zal stemmen.

Tijdens onze werkzaamheden worden wij steeds weer geïnspireerd door onze klanten en relaties. Als u een vraag stelt, dan vinden wij dat niet lastig, integendeel, wij zien dat als een kans om onze dienstverlening te optimaliseren.

Wachten is niet ons sterkste punt, wij nemen liever zélf initiatief.

Adres

Linthorst Homanweg 3
9422 EC Smilde

Postbus 48
9422 ZG Smilde

tel 0592-412636
fax 0592-412017

Website Notariaat Engelen

Emailadres Notariaat Engelen

terug


naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl