Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Digizeker: al uw gegegevens in een digitale kluis

Wat heeft u allemaal op internet?

In de huidige tijd heeft iedereen een grote hoeveel wachtwoorden en inlogcodes. Voor de PC, de mobiele telefoon en ook voor zaken als internetbankieren. Daarnaast neemt u vast deel aan allerlei social media, zoals Facebook en Twitter. Iedereen heeft zijn eigen geheime codes en ook heeft iedereen een eigen manier om deze te bewaren. Maar wat gebeurt er als u er niet meer bent? Uw erfgenamen zullen in elk geval veel moeite moeten doen om alles boven water te krijgen en de onzekerheid of hun informatie compleet is blijft hen lange tijd achtervolgen. Wij kunnen u een oplossing bieden door middel van een digitale kluis. 

Digizeker

Digizeker is een digitale kluis die de notaris voor u zal aanmaken. In deze digitale kluis kunt u de inloggegevens van al uw accounts en belangrijke documenten veilig opslaan. U heeft zelf altijd toegang tot dit dossier. U kunt op ieder gewenst moment inloggegevens van nieuwe accounts toevoegen en wachtwoorden terugzoeken. Wanneer u wachtwoorden van uw accounts wijzigt, slaat u die gewijzigde wachtwoorden ook in Digizeker op. Op die manier gaan uw inloggegevens gegarandeerd nooit verloren, maar worden ze veilig bewaard en zijn ze altijd voor u bereikbaar. Dat is veel veiliger dan wanneer u die gegevens zelf in uw computer opslaat. Uw computer kan immers crashen, en dan bent u die gegevens kwijt. Dat is bij Digizeker uitgesloten.

Digitale sleutel bij uw notaris

Uw notaris bewaart voor u een tweede digitale sleutel van uw Digizeker-account. Hiermee kan hij uw accounts en belangrijke documenten vrijgeven aan uw erfgenamen wanneer u komt te overlijden. Uw erfgenamen hebben daarmee toegang tot uw accounts en kunnen deze opheffen. Daarmee voorkomt u dat uw profielen en gegevens nog jarenlang op internet blijven staan.

Wat kunt u allemaal opslaan?

U bent zelf helemaal vrij om te bepalen wat u opslaat. De gegevens in de kluis zijn van u en niemand anders heeft toegang. Denk bijvoorbeeld aan uw Facebook-account, verzekeringspolissen, garantiebewijzen, e-tickets van uw geboekte vakantie, notariële stukken. Tijdens leven kunt u altijd bij deze gegevens. Als u ondernemer bent, kunt u ook uw zakelijke accounts opslaan.
Nog een voordeel, u heeft alles geordend bij elkaar, dus ook bij leven en welzijn bent u nooit meer iets kwijt.

Meer informatie?

Digizeker biedt uitkomst als u een testament en / of levenstestament laat opmaken, maar ook wanneer dat niet het geval is kunt u van Digizeker gebruik maken. Klik op deze link om vrijblijvend meer informatie over Digizeker te ontvangen. Wij nemen dan contact met u op. 5 Feb 2013


Waardeer het artikel Digizeker: al uw wachtwoorden veilig in een digitale kluis

Digizeker: al uw wachtwoorden veilig in een digitale kluis heeft een waardering van 10 / 10 punten met 2 beoordelingen.naar bovenZoeken

Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl