Zelf akten maken
Waardeer uw notaris Zoek uw notaris

Beoordelen notarissen

Sinds de introductie van Zoover (beoordeling vakanties) en de iPad / iPhone weten we hoe belangrijk het is dat de klant aangeeft wat hij van iets vindt. Wij vinden het belangrijk dat u uw mening kunt geven over een notariskantoor. Bent u tevreden met de manier waarop u door uw notaris geholpen bent? Of juist niet? Was de notaris deskundig, vlot en was de prijs / kwaliteit in orde? Via de beoordeling bij de notaris kunt u zien welke notaris welke beoordeling heeft gekregen. We zijn hier in juni 2012 mee gestart, dus het aantal beoordelingen zal langzaam groeien.

De kwaliteit van een notaris

Een notaris heeft een academische opleiding en heeft verstand van zijn vak. Maar de ene notaris is de andere niet. Deze site geeft bezoekers de mogelijkheid om hun notariskantoor te beoordelen. De rangschikking van notarissen zal plaatsvinden op basis van uw beoordeling. Wij kennen geen betaalde posities, het is een open en transparante beoordeling. Alle bezoekers van deze site mogen een beoordeling  geven via het aanklikken van sterren. Ook notariskantoren kunnen een beoordeling geven. Wij hebben er bewust voor gekozen om notarissen te laten beoordelen via "sterren" en niet via beoordelingscriteria. Dit is feitelijk gelijk aan de beoordeling zoals u deze van de iPhone of iPad kent.

Onjuiste vermelding op de site

Elk notariskantoor wordt handmatig ingevoerd en er wordt soms een omschrijving gegeven, de omschrijving is afkomstig van het notariskantoor zelf. Het kan voorkomen dat een notariskantoor niet juist of volledig is opgenomen. Als u een onjuist vermelding tegenkomt, laat ons dit dan gerust weten, wij zullen dit binnen enkele dagen aanpassen.

Nieuwe vermelding?

De notariskantoren worden allemaal opgenomen in 2012. Staat u er nog niet op, dan volgt dit vanzelf. Wilt u sneller worden opgenomen of mist u uw kantoor, laat ons dit dan weten. Binnen enkele dagen zullen wij dan uw notariskantoor opnemen. Stuurt u ons een e-mail met uw informatie.

Ranglijst

Wij zullen een ranglijst opstellen van het beste notariskantoor volgens onze bezoekers. Per maand wordt één notariskantoor in het zonnetje gezet. Op termijn zullen wij ook een award gaan uitreiken aan het beste notariskantoor volgens de bezoekers. Er wordt rekening gehouden met het aantal beoordelingen omdat hierdoor de betrouwbaarheid van de beoordeling zal toenemen.

Beoordelen notarissen in Nederland, klik hier.23 Jun 2012Waardeer het artikel Beoordelen notarissen

Beoordelen notarissen heeft een waardering van 9.4 / 10 punten met 69 beoordelingen.naar boven
Contact

Estate Plannings Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@estateplanningsjuristen.nl